Een gezonde en fitte leefstijl bereik je met het 
LIVEPT leefstijlprogramma

Een nieuwe leefstijl in 12 weken

Internet staat vol informatie over training en gezonde voeding. Je wordt overspoeld met tips over hoe je jouw doelen kunt behalen. Hoe komt het dan toch dat het vaak zo lastig is een gezonde en fitte leefstijl langdurig vol te houden? Of om onze doelen te behalen?

Het 12-weekse LIVEPT leefstijlprogramma helpt jou bij het creëren van een gezonde en fitte leefstijl die je ook op lange termijn kunt volhouden. In dit programma leer je over voeding, training en leefstijl, maar vooral ook over jouw eigen gedrag. Door inzicht in jouw gedrag leer je stukje bij beetje begrijpen hoe je makkelijker een fitte en gezonde leefstijl kunt behalen én behouden. Zonder dat je daarvoor alles op hoeft te geven!

VERTEL MIJ MEER

Gedrag is dé bepalende factor in het behalen van je doelen

Wat krijg je van ons?

 • 12 weken toegang tot het LIVEPT leefstijlprogramma in de LIVEPT academy
 • Iedere week minimaal 5 lessen over training, voeding, leefstijl en gedrag
 • Wekelijks een interactief webinar
 • Wekelijkse quiz om je opgedane kennis te toetsen
 • Wekelijkse vragen om je progressie bij te houden
 • Praktische opdrachten en challenges die jou helpen je doelen wél te bereiken
 • Recepten en menu's
 • Toegang tot een online community waar je je voortgang kunt bespreken met andere leden en vragen kunt stellen aan onze coaches
LEES SNEL VERDER

12 modules die je helpen een fitte en gezonde leefstijl te bereiken en behouden

De lessen zijn afwisselend van onderwerp en vorm. We bieden je slimme en leuke tools waarmee het programma makkelijk is te volgen. De ene keer kijk je een filmpje, dan lees je een hoofdstuk uit een e-book, een andere keer maak je een opdracht. Gemiddeld ben je ongeveer een half uur bezig met een les. 

Stel wekelijks jouw vragen aan experts

Eén keer per week volg je een live webinar over een onderwerp dat past bij de lessen van de week. Tijdens dit webinar ben je in de gelegenheid om vragen te stellen. Komt het tijdstip je niet uit? Geen probleem! Dan kun je het altijd op een later moment terug kijken.

Gedrag: Ken jouw patronen en je weet waar te beginnen

De bepalende factor in het al dan niet behalen van je doelen is je gedrag. Veel van onze gedragspatronen zijn onbewust; deze hebben we onszelf ons leven lang aangeleerd. Door ons bewust te worden van ons gedrag, kunnen we het ook veranderen. Welke sterke eigenschappen heb je? En wat zijn je valkuilen? Hoe maak je de juiste keuzes voor jezelf en hoe ga je om met een terugval? Maar ook: hoe stel je realistische en haalbare doelen? In een groot deel van het leefstijlprogramma ligt daar dan ook de focus op. 

Voeding: brandstof om te functioneren en te genieten

Voeding is de brandstof waarop ons lichaam functioneert. Gezonde voeding is dan ook belangrijk om je fit en gezond te voelen. Maar wat is nou precies gezonde voeding? En betekent dit dat je nooit meer ‘ongezond’ mag eten? In dit onderdeel van het leefstijlprogramma maken we je bewust van jouw voedingspatronen: wat eet je nou echt op een dag en hoe voedt dit jou? Daarbij leer je onder andere over macronutriënten, energiebehoefte en de 80-20 regel. Zodat je beter begrijpt hoe jij bepaalde keuzes kunt maken die je helpen je doelen te bereiken!

Leefstijl: Jouw effort wordt beloond met verbeterde slaap en meer energie!

Naast goed eten en voldoende bewegen zijn er veel andere factoren die invloed hebben op hoe fit en gezond je je voelt. Denk aan slaap, je ademhaling, ontspanning, stress en nog veel meer. In de leefstijl lessen geven we aandacht aan al deze onderwerpen en krijg je praktische tips en oefeningen om toe te passen in je dagelijks leven.

Training: begrijp wat je beweegt

Belangrijk onderdeel van het leefstijlprogramma is training. Dat trainen goed voor je is wist je al. Maar wat is nou een optimaal trainingsprogramma voor jou? Trainingen zijn geen onderdeel van het leefstijlprogramma zelf. Die vind je als LIVEPT-lid gewoon in de academy. Voor niet-leden kunnen we uiteraard een trainingsprogramma schrijven. Wel krijg je in het leefstijlprogramma uitleg over verschillende vormen van trainen, welke manier en frequentie van trainen past bij jouw doel, uitleg over zogenaamde ‘compound oefeningen’ en niet te vergeten: je herstel.
Sophie
Progressie: meten = weten
Het doel van het programma is om jou te helpen een fitte en gezonde leefstijl te behalen en te behouden. Daarom stellen we je aan het begin van iedere week een aantal vragen om te kijken hoe het met je gaat op verschillende vlakken. Op deze manier houd je bij hoe het programma je helpt in jouw progressie.
Sophie, coach LIVEPT
Iedere week rond je af met een quiz. Met deze quiz toetsen we de kennis die je hebt opgedaan uit de lessen van die week. Is iets nog niet helemaal duidelijk? Stel je vraag aan onze coaches in de LIVEPT academy!

Joris, LIVEPT coach

"Teach a man to fish and he will eat forever"

De voordelen van het LIVEPT leefstijlprogramma

 • Persoonlijke ontwikkeling waar je de rest van je leven profijt van hebt
 • Volg de lessen in je eigen tempo
 • Altijd toegang tot kennis van de coaches van LIVEPT
 • Actieprijs voor LIVEPT leden nu €9,99 per maand
 • Actieprijs voor niet-LIVEPT leden nu €24,99 per maand
NU BESTELLEN

START NU EN WORDT BAAS OVER JE EIGEN GEZONDHEID

Schrijf je snel in!

We gaan van start op maandag 13 april

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
JA, IK SCHRIJF ME IN

Het LIVEPT leefstijlprogramma

GEDRAG

Ken jouw patronen en je weet waar te beginnen.

VOEDING

Brandstof om te functioneren en te genieten.

LEEFSTIJL

Jouw effort wordt beloond met verbeterde slaap en meer energie.

TRAINING

Begrijp wat je beweegt.

ACTIE! 

€ 9,99 p/m voor leden

€ 24,99 p/m voor niet-leden